Loading...

Σαφής υπεροχή σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Σαφής υπεροχή σε σχέση με τον ανταγωνισμό

Στον ανταγωνισμό σαφώς θα βρείτε και πιο οικονομικά προϊόντα. Τα έχετε δει από κοντά; Επιμείνετε να δείτε τα προϊόντα από κοντά και ζητήστε γραπτώς τις πιστοποιήσεις και κυρίως τις εγγυήσεις που σας υπόσχονται. Πολλές φορές οι εγγυήσεις δίδονται από τον αντιπρόσωπο και όχι από την ίδια την κατασκευάστρια εταιρεία. Ελέγξτε τα επίσημα site τους! Ελάτε να δείτε και να αγγίξετε τα προϊόντα της Candock στην ολοκληρωμένη έκθεση που διαθέτουμε. Το έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό μας θα σας κάνει μια αναλυτική επίδειξη των προϊόντων της Candock και θα σας αφιερώσει όσο χρόνο χρειάζεστε για να σας επιλυθεί κάθε απορία. Όλα τα προϊόντα μας είναι ετοιμοπαράδοτα.

1. Είστε απόλυτα πεπεισμένοι ότι οι εταιρείες του ανταγωνισμού θα ανταπεξέλθουν 100% στις ιδιαίτερες ανάγκες από την αδειοδότηση μέχρι και την ολοκλήρωση του έργου σας; Η αγορά των προϊόντων από μόνη της δεν εγγυάται την επιτυχία του αποτελέσματος γι’ αυτό μην εμπιστεύεστε απρόσωπα eshop! Η ποιότητα των προσφερόμενων υπηρεσιών είναι το κλειδί για ένα επιτυχημένο και λειτουργικό έργο!

2. Κάντε στον ανταγωνισμό μια αιφνίδια επίσκεψη, για να δείτε αν όσα υπόσχονται στις ιστοσελίδες τους έχουν πραγματική βάση! Σε πολλές περιπτώσεις ζητούν να τους ειδοποιήσετε μέρες πριν για να προετοιμαστούν κατάλληλα – αυτό, αν μη τι άλλο, θα πρέπει να σας προβληματίσει...Σιγουρευτείτε ότι όλα τα προϊόντα που υπάρχουν στους καταλόγους τους υπάρχουν και μπορούν να σας τα παρέχουν!

3. Χρησιμοποιούν σίγουρα πρωτογενές (μη ανακυκλωμένο) πολυαιθυλένιο υψηλής πυκνότητας HDPE; Η Candock, με εμπειρία 50 ετών στη βιομηχανία πλαστικών παράγει τα προϊόντα της στον Καναδά, σύμφωνα τις αυστηρότερες προδιαγραφές ISO 9001 και ISO 14001, σε αντίθεση με άλλα προϊόντα που παράγονται σε χώρες με χαμηλά standards παραγωγής, τα οποία είναι αμφιβόλου ποιότητας και διάρκειας ζωής. Προσοχή, αυτή είναι μια συχνή παγίδα στην οποία μπορεί εύκολα να πέσετε. Ζητήστε αποδείξεις!

4. Με τα προϊόντα και τις ολοκληρωμένες υπηρεσίες της Candock έχετε την καλύτερη αναλογία ποιότητας – τιμής, που είναι και το ζητούμενο σε μια τέτοια επένδυση. Ζητήστε να επικοινωνήσετε με τους πελάτες μας, θα χαρούν όλοι τους να σας δώσουν οποιαδήποτε πληροφορία χρειαστείτε και κάντε το ίδιο και με τον ανταγωνισμό. Αποκομίσατε τις ίδιες εντυπώσεις;

Η Βouzakis Bros Marine σας παρέχει:

  • Συμβουλευτικές υπηρεσίες για την επιλογή του προϊόντος που θα καλύψει τις ανάγκες σας.
  • Αναλυτικό σχεδιασμό της πλωτής εξέδρας που θα επιλέξετε.
  • Αναλυτική προσφορά με απεικόνιση όλων των προϊόντων, χωρίς ψιλά γράμματα και κρυμμένα κόστη.
  • Έμπειρο συνεργείο (με άδεια καταδυτικού συνεργείου) για την διενέργεια καταδυτικής αυτοψίας ώστε να καθοριστεί το καταλληλότερο σημείο εγκατάστασης, ο τρόπος σύνδεσης της πλωτής εξέδρας με την ακτή και η σωστή μέθοδος αγκυροβολίας.
  • Υψηλή τεχνογνωσία και μεγάλη εμπειρία σε εγκαταστάσεις πλωτών εξεδρών
  • Επιτυχή αντιμετώπιση προκλήσεων και δυνατότητα ειδικών κατασκευών.
  • Παράδοση έργου με το κλειδί στο χέρι.
  • Μόνιμη επάρκεια stock για την υποστήριξη των έργων και των πελατών μας.
  • Επίδειξη λειτουργίας & εκπαίδευση για την εγκατάσταση – απεγκατάσταση της πλωτής σας εξέδρας
  • Οδηγίες χρήσης & Τεχνικά εγχειρίδια στην Ελληνική και την Αγγλική γλώσσα.

Κρατήστε το επίπεδο της πίεσής σας χαμηλό…
επιλέξτε Candock!

Η CANDOCK στην Ευρώπη

France


Italia